Werken in coronatijd

Donkere wolken pakten zich samen. Het coronavirus deed zijn intrede in de maatschappij. Mens en bedrijf werd diep geraakt.

Wij hielden nauwlettend de instructies van het kabinet in de gaten en namen de maatregelen van het RIVM in acht. Met z’n allen hebben we een vuist gemaakt. Bedrijven in de cruciale sectoren bleven doordraaien. De zorginstellingen, de supermarkten, postorderbedrijven, maar ook de bouw en industrie.

Dus ook onze mannen en vrouwen, die zich de afgelopen maanden met behulp van de nodige aanpassingen en voorzieningen (denk aan thuiswerk, afscherming in bedrijfswagens, de anderhalve meter afstand, de mondkapjes) kranig door deze periode heen hebben geslagen.

Tijdens deze crisis hebben wij een mooi project gegund gekregen en zijn hier mee gestart. Tot op heden zijn wij nog druk bezig deze te realiseren en werken we op aangepaste wijze samen voor het beste resultaat in deze tijden van corona. Voor verschillende opdrachtgevers werken wij aan de bekabeling, camera-installaties en terreinverlichting van het nieuwe, geavanceerde schrotpark van Tata Steel.

Bij deze een kleine impressie van dit mooie werk en de complimenten aan alle betrokkenen.

#Corona #TogetherWeBeatThisVirus #Schrotpark #Terreinverlichting #WerkenAanDeToekomst