Montagewerk

Het montagewerk dat Plubos Kabeltechniek levert is als volgt samen te vatten: de montage van diverse kabelmanagementsystemen – zoals kabelladderbanen, goten en buizen – en de montage van frames voor elektrokasten.

Als uw kennis over montagewerk tot hier reikt is het verstandig om ons even te bellen: 0251-221788. Dan kunt u op uw gemak uw verhaal doen. Vervolgens zullen wij aan u uitleggen wat volgens ons voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Bent u zelf al bekend met montagewerk en wilt u preciezer weten hoe wij dat werk leveren voordat u contact met ons opneemt? Leest u dan eerst rustig verder.

Kabelmanagementsystemen

Goede bovengrondse infra gaat gepaard met een degelijk kabeldraagsysteem (ofwel kabelgeleidingssysteem). De bekabeling wordt op deze banen aangebracht en op de juiste wijze vastgelegd.

Wij monteren de systemen in diverse soorten, typen en maatvoeringen. Een kabelmanagementsysteem kan bestaan uit kabelladderbanen, kabelgoten, wandgoten, draadgoten en kabelbuizen in zowel kunststof als diverse staalsoorten in talloze coatings. De bekendste en vaakst gebruikte soorten zijn: sendzimir (voorverzinkt) staal, thermisch verzinkt staal en rvs staal (roestvrij, ook wel inox genoemd).

Wij kunnen dergelijke kabelmanagementsystemen – inclusief montagematerialen – leveren en monteren. Dit kan naar ons eigen inzicht of op basis van een door uw bedrijf aangeleverde tekening.

Uiteraard kunnen wij ook uw levering(en) voor u monteren. Aan de hand van uw lijst met materialen en  eventueel uw montagetekeningen doen wij graag een prijsaanbieding.

Montagewerk Montagewerk Montagewerk
Montagewerk Montagewerk Montagewerk

Prefab montagewerk

Wat binnen montagewerk ook vaak moet gebeuren is het samenstellen van montageframes voor het ophangen van elektrakasten, montageframes ten behoeve van bouwprovesoria en bijvoorbeeld het ophangen van verlichtingsarmaturen.

Deze frames vervaardigen wij aan de hand van schetsen, tekeningen of naar eigen inzicht in onze werkplaats. Bij grootschalige projecten doe wij dit uiteraard ook op locatie.

Neem contact met ons op

Zoals gezegd komen wij graag met u in contact. Bellen kan via 0251-221788, of mail naar velsen@plubos.nl.