Elektrowerk

Plubos Kabeltechniek wil het elektrowerk dat voor uw bedrijf nodig is graag tot de in puntjes verzorgen. Op basis van tientallen jaren ervaring hebben wij de juiste mensen in dienst voor de belangrijkste taken. Ook kennen wij de geschikte onderaannemers om de bijzondere klusjes af te handelen.

Het kan zijn dat u nog niet precies kunt zeggen wat voor uw bedrijf de juiste aanpak is. In dat geval hopen wij dat u ons belt voor een kennismakingsgesprek: 0251-221788. Zo kunnen wij samen met u bepalen wat er precies moet gebeuren.

Maar misschien weet u wel al van de hoed en de rand. Dan kunt u hieronder specifieker lezen wat wij zoal te bieden hebben.

Elektrowerk Elektrowerk Elektrowerk
Elektrowerk Elektrowerk Elektrowerk

Straat-, bordes-, binnen- en buitenverlichting

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van diverse soorten verlichting. Met name in industrie, utiliteit en openbare infra. Zowel voor nieuwbouw als bij renovatie. Ook is het vervangen van lichtbronnen (remplace) een veelvoorkomend onderdeel van ons elektrowerk.

Tegenwoordig wordt veelvuldig gebruik gemaakt van led-verlichting. We zien steeds vaker dat klanten de overstap willen maken naar deze vorm van verlichting. Wij hebben specialisten in ons netwerk die voor u de engineering- en lichtberekeningen kunnen verzorgen, waarna wij dan weer als installateurs de installatie van de verlichting kunnen regelen.

De overgang naar led-verlichting is vooral in het kader van milieu- en energiebesparing een verstandige stap. En u heeft uw investering binnen enkele jaren weer terugverdiend.

Klein aansluitwerk diverse bekabeling

In de basis verzorgen wij elektrische infranetwerken tot aan de kasten en eindverbruikers en zorgen onze opdrachtgevers zelf vaak voor het aansluitwerk en in bedrijf stellen van de installaties. Maar zo gaat dat niet altijd.

Het komt regelmatig voor dat de klant ook graag de bekabeling aangesloten wil hebben. En dat kan. In zulke gevallen doen wij in samenspraak met (en onder toezicht van) een hoofdmonteur van de opdrachtgever het nodige aansluitwerk. Denk hierbij aan kleinschalig aansluitwerk, met name in voedingskabels (laagspanning), stuurstroomkabels en datakabels.

Groepenkasten, kastenbatterijen en tijdelijke bouwprovesoria

Het is mogelijk om onze hulp in te schakelen bij het samenstellen en installeren van groepenkasten, kastenbatterijen en tijdelijke bouwprovesoria. Ook hierbij moet u denken aan het kleinschalige werk.

In onze werkplaats bouwen we de kasten volgens uw specificaties. Vervolgens monteren we ze voor u op de gewenste locatie(s). U doet de engineering en levert de tekeningen aan; wij bouwen uw groepenkast en/of verdeler precies zoals u wenst.

Kabelstoringen traceren

Bij het traceren van kabelstoringen moet u denken aan bijvoorbeeld kortsluitingen en aardfouten. Het komt regelmatig voor dat kabels defect gaan. Vaak gebeurt dit doordat de levensduur van de kabels is verstreken en deze niet meer bestand zijn tegen om de omstandigheden, zowel boven- als ondergronds. Ook slecht vervaardigde grondmoffen leiden vaak tot storingen.

Onze gespecialiseerde monteurs kunnen door middel van diverse metingen met onze meetapparatuur vrij nauwkeurig bepalen waar de storing is opgetreden. Daarom is het mogelijk om de kabel plaatselijk te repareren en/of een deel van de kabel te vervangen en uw installatie weer snel in bedrijf te stellen. Uiteraard kunnen wij de werkzaamheden voortvloeiend uit een gedetecteerde storing ook voor u oppakken. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen.

Neem contact met ons op over elektrowerk

U kunt ons bellen via 0251221788. Mailen kan uiteraard ook: velsen@plubos.nl.