Trots op onze utiliteitsprojecten

Zoals velen al weten, zijn wij niet alleen actief in de industrie, maar eveneens in de utiliteit. Ook in deze branche wordt nu meer en meer gekozen voor partijen die voorop lopen in veiligheid, milieu en welzijn. Partijen die gecertificeerd zijn volgens (onder meer) VCA**, ISO14001 en BRL6000.

Het gebeurt dus steeds vaker dat niet alleen maar wordt gekeken naar de goedkoopste aanbieder op een project, maar ook naar de juiste kwalificaties. Daar zijn wij als organisatie – en als verlengstuk van de grote installateurs – erg blij mee. Uiteraard proberen wij onze meerwaarde dag in dag uit te bewijzen. Wij zijn onze opdrachtgevers zeer erkentelijk voor het vertrouwen dat ze ons geven. Ook in 2020 staan wij weer aan uw zijde om de projecten tot een succes te maken.

Van een van onze opdrachtgevers in de utiliteit hebben wij rond de jaarwisseling een drietal mooie opdrachten gekregen. Voor een aantal van onze ploegen worden deze opdrachten hét strijdtoneel van de aankomende periode. Wij zijn zeer verheugd om ons steentje te kunnen bijdragen.

#Utiliteit #Vertrouwen #Certificeringen #GreatPeopleMakeGreatThings #WeDoItTogether