Schiphol Trade Park.

STP

Vlak bij luchthaven Schiphol ontwikkelt zich een nieuw bedrijventerrein genaamd Schiphol Trade Park. De gebiedsontwikkelaar heeft de ambitie om het meest circulaire en duurzame bedrijventerrein van Europa te maken.

Bijvoorbeeld door het gebruik van 100% gerecycled asfalt uit het HERA-systeem en het inzetten van betonnen bestratingsmaterialen waarin olifantsgras uit de regio is verwerkt.

De eerste tekenen van de Logistic Zone zijn al enige tijd zichtbaar als men over de A5 en/of A4 nabij Hoofddorp rijdt en om zich heen kijkt.

Wij mogen voor een van onze gewaardeerde opdrachtgevers het zwaardere kabelwerk verzorgen voor een gigantisch distributiecentrum in aanbouw. De kabels liggen er reeds in en momenteel wordt er hard gewerkt om de volgende mijlpaal te bereiken.

Onder toeziend oog van de opdrachtgever worden de voedingen aangepeld en afgemonteerd op de trafo en verdelers, waarna onze opdrachtgever een en ander nogmaals zal controleren en in bedrijf zal stellen. En zo maken we er samen een succes van.

#Samenwerken #Teamwork #Voedingskabels #LogisticZone  #HardworkAndDedication #STP #Schiphol #CirculaireInfrastructuur