Een nieuw project in de wereld van het drinkwater

In navolging van eerdere opdrachten in de drinkwatersector - voor andere spelers in deze markt - zijn wij ditmaal van start met een mooi project in Nietap, een dorp in Drenthe. In samenwerking met de opdrachtgever uit het noordoosten van Nederland gaan we ervoor zorgen dat de E-renovatie van het pompstation in dit waterwingebied wordt gerealiseerd.

Concreet houdt dat voor ons in dat we de grondtracées vrij zullen graven en zowel de middenspannings- als de laagspanningskabels zullen vervangen, zodat onze opdrachtgever deze kabels kan afmonteren en de installatie netjes in werking kan stellen.

We zijn al begonnen met het persen van stalen buizen onder een asfaltweg door, om hier straks de nieuwe bekabeling te kunnen leggen.

Ook zijn bij dit project speciale veiligheids- en milieu-eisen van kracht, waar wij als Plubos Kabeltechniek direct op zijn ingespeeld. Buiten de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen hebben we een van onze graafmachines speciaal uitgerust met biologisch afbreekbare hydrauliek-olie. Beter voor het milieu én voor de machine.

We zijn trots op het in ons gestelde vertrouwen en gaan er zoals gewoonlijk weer alles aan doen om ook dit project tot een succes te maken.