De winnaar van “Het perfecte plaatje”

van de maand Juni is Abdullah.

 

 

Deze foto van Abdullah is het perfecte plaatje van de maand juni geworden.

De foto is genomen bij de Gasunie in Eemshaven. De jury was het unaniem eens dat dit de beste foto was. Er is actie te zien, er wordt erg netje gewerkt met het dragen van de juiste PBM’s. De foto is scherp en goed belicht. De ladderbanen, steigerbuizen en kabels vormen een mooi lijnenspel.

Op een mooie tweede plek staat de foto van Roland in koeltoren WB.2 waar hij werkt aan een overgangskast. Op deze heldere, scherpe foto is veel te zien.

Nummer 3 is er één met veel potentie. Deze geeft eveneens de actie en werkzaamheden van Plubos weer. Er is een mooie symmetrie en door de herhaling van de dragers enorm veel diepte. Helaas is de belichting een stuk minder. Misschien de volgende keer de andere kant op fotograferen?!

 

van de maand mei is Ivana.

 

 

Dit is de winnende foto van de maand mei ingestuurd door Ivana.

Deze detailfoto van glasvezelkabels is verrassend en de naam Plubos is op een creatieve manier toegevoegd aan het plaatje.

Er is een mooie tweede plaats voor de foto van Ruurd waarop hoogspanningskabel werd getrokken. De reden dat deze niet gekozen is, is omdat de kabel naast de mosterdpot liep en deze tegen het licht in genomen is.

Ook een goede foto is die van Micha, maar omdat deze locatie en activiteit vorige maand gewonnen heeft viel deze af voor de winst.

Deze maand viel het aantal inzendingen tegen. Als dit aantal niet hoger wordt is het niet zeker of deze winactie doorgezet gaat worden in de maanden juli, augustus en september.

 

van de maand april is Mart.

 

 

De winnaar van de fotowedstrijd van april 2019 is bekend!

Na grondig juryoverleg is de foto van het grondwerk van Mart als beste uit de bus gekomen. Dit is een zeer helder plaatje waarbij de kleuren het werk doen. Er is actie zichtbaar en de relatie met Plubos is aanwezig.

Ook een mooie foto is die van de WB.2 Trafo’s, gemaakt door Maik. Hoewel ook hier Plubos aanwezig is, gebeurt dat niet actief. En Uwe in de kraan is natuurlijk een goede actiefoto, maar de jury vond het jammer dat er zo veel om de kraan heen stond en er weinig ruimte over was.

Er zijn nog meer inzendingen geweest. Helaas waren veel daarvan niet helemaal scherp en/of leek er een risicovolle situatie op beeld te staan. Maar niet getreurd! Nieuwe maand, nieuwe kansen. Stuur je foto’s in en wie weet win jij die 50 euro! Wie wordt de nummer 1 van mei?

 

van de maand maart is Roland.

 

 

Roland heeft het beste plaatje weten vast te leggen, waarbij een medewerker onder helder blauwe lucht in de geul kabel op zijn schouder draagt. Roland, gefeliciteerd! Jij hebt €50,- verdiend.

Foto’s die ook erg goed waren maar net misgrepen voor de 1ste prijs waren, landje de winter die met de grote kraan en shovel leeggehaald werd, vastgelegd door Micha en de foto van Mart waar een leverancier haspels aan het inladen is.

Er zijn deze maand in totaal 18 foto’s ingestuurd. Dit is een mooie start waar gelukkig ook een hoop bruikbare afbeeldingen tussen zitten. Ben jij niet in de prijzen gevallen? Er is weer een nieuwe ronde en een nieuwe kans voor de maand april. Dus blijf scherp op de mooie plaatjes en vergeet deze niet in te sturen!